Building Intelligence

Wij kunnen ware intelligentie toevoegen aan gebouwen en terreinen. We creëren synergie tussen alle aanwezige technieken en sensoren, zodat gegevens onderling kunnen worden uitgewisseld en worden gebruikt in de controle en aansturing. Op basis van de omstandigheden, kunnen systemen dan anders gaan reageren: het summum van duurzaamheid, comfort en veiligheid.

Video & monitoring

Meer dan video

Door gebruik te maken van Mobotix IP-camera’s kunnen we diverse elementen meten en detecteren. Van bewegingen, voorwerpen die verdwijnen of achtergelaten worden, tot ANPR en geavanceerde scans van code’s op containers en voertuigen. Via het 7-series platform kunnen we ook applicaties op de camera draaien die de meest geavanceerde detectie mogelijk maken en toegang bieden tot het gebruik van AI en deep learning.

Neem contact op

Thermal sensing

Door gebruik te maken van FLIR thermische modules met Thermische Radiometrie (TR) is het mogelijk om contactloos de temperatuur van verschillende objecten te meten. Tot 20 meetvelden in één beeld, met een nauwkeurigheid van 0.1°C en een bereik van -40°C tot +550°C zijn de mogelijkheden enorm. De temperatuur wordt per pixel gegeven in CIF of VGA-resolutie. Een efficiënte manier om contactloos de temperaturen in een proces of een volledige installatie of omgeving op te volgen. Of om snel te alarmeren wanneer brandgevaar ontstaat, zelfs lang voor er sprake is van brand of rookontwikkeling.

Lees meer

ANPR, OCR en verkeer

Met de Mobotix IoT camera kan men niet enkel de nummerplaat lezen. Het is ook mogelijk andere tekens uit te lezen zoals ADR code’s, maar ook containernummers met een nauwkeurigheid van meer dan 99%. Naast OCR is het ook mogelijk om in de camera zelf voertuigen te herkennen volgens merk, model en kleur. Of het type voertuig of weggebruiker: voetganger, fietser, wagen, bestelwagen, bus, vrachtauto, ….

Neem contact op

Gezichtsherkenning

Met de AI-software van SAFR zijn we in staat mensen te herkennen. Een identificatie kan gebeuren in minder dan 100ms en met een accuraatheid van 99,87%, waardoor deze oplossing erg betrouwbaar ingezet kan worden. Zelfs met mondmaskers is identificatie geen probleem. Naast identificatie zijn ook demografische gegevens bij te houden van bezoekers: geslacht, leeftijd en zelfs de gemoedstoestand. Ook kunnen we detecteren of mensen correct een mondmasker of andere PBM’s dragen.

AI Powerhouse

Het Vaidio-platform biedt standaard 30+ AI Analytics en integreert met nagenoeg iedere IP-camera. De AI Analytics die beschikbaar zijn, zijn geschikt voor onder andere: Video Search, Intrusion Detectie, Valdetectie, Kenteken- Voertuig- en Modelherkenning, Rook- en Branddetectie, Persoonlijke Beschermingsmiddelendetectie, En meer…

Neem contact op

Mobotix

Thermal sensing

Controleer eenvoudig thermische processen op meerdere punten

Artificial intelligence

gezichtsherkenning, nummerplaatherkenning en apps on the edge met ware AI en deep learning mogelijkheden.

Mobotix gold partner

Hardware aanlevering

Wij leveren de juiste camera's,modules en meer. Steeds met deskundig advies.

Remote support

Uw installatie kan op afstand worden opgevolgd en gefinetuned

Referenties

Contact

Neem contact met ons op