Building Intelligence

Wij kunnen ware intelligentie toevoegen aan gebouwen en terreinen. We creëren synergie tussen alle aanwezige technieken en sensoren, zodat gegevens onderling kunnen worden uitgewisseld en worden gebruikt in de controle en aansturing. Op basis van de omstandigheden, kunnen systemen dan anders gaan reageren: het summum van duurzaamheid, comfort en veiligheid.

Domotica

Loxone

Als basis voor ons intelligent systeem gebruiken we de componenten en software van Loxone. Dit is een toonaangevende Oostenrijkse fabrikant, die doordachte oplossingen ontwikkeld om gebouwen verregaand te automatiseren. Eén van de vele voordelen van Loxone is dat het modulair uit te bouwen is, en compatibel met de meest gangbare protocollen en interfaces als IP, KNX, DMX, Modbus, RS485, RS232, EnOcean, 0-10V, Dali, 1-wire,… Wij durven stellen dat een doordacht systeem via Loxone vaak goedkoper uitkomt dan een klassieke benadering waar verlichting, ventilatie, verwarming en alarmsysteem als aparte installaties worden uitgevoerd. Dan hebben we het nog niet over de toegevoegde waarde die dit systeem kan bieden. Om de mogelijkheden uit te schrijven en voorbeelden te geven zouden we vele pagina’s moeten volschrijven. Makkelijker is om het zelf te ervaren. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend bezoek aan het Experience Center in Nijlen. Overtuig uzelf en ervaar welke mogelijkheden dit systeem kan bieden!

Energiebesparing door loxone

Door verwarming slim aan te sturen kan u een hoop besparen. Bijvoorbeeld wanneer een raam of deur open blijft kan de verwarming uitgeschakeld worden. Bovendien beschikt loxone over een uitgebreide energie management die uw machines slim kan aansturen wannneer er bijvoorbeeld voldoende zon is en men over een zonnepaneel installatie beschikt. Zo hoeft u bijvoorbeeld ook geen lichtsensoren te installeren doordat uw PV installatie deze taak prima kan vervullen.

Referenties

Contact

Neem contact met ons op