Geschiedenis

Met onze drie divisies zijn we in staat onze klanten van A tot Z te ontzorgen. Van de bekabeling tot de volledige implementatie van de datacom en telecomsystemen of systemen voor intelligente gebouwautomatisatie en controle. Contacteer ons gerust om eens vrijblijvend over uw project te spreken. Wij zijn steeds bereid samen met u mee te zoeken naar de perfecte oplossing die beantwoord aan uw noden.

Oprichting

Delta Technics N.V. werd opgericht in 1991 door mensen met een reeds jarenlange ervaring in de Electro- en Telecomsector. Zij hebben zich gespecialiseerd in databekabeling gebaseerd op de nieuwste technologie en standaarden. Gestructureerde bekabeling in glasvezeltechnologie en “Twisted Pair” koper bekabeling.

Uitbreiding

Naast bekabeling werd ook een focus gelegd op actieve apparatuur. Zo boden we onze klanten een totaaloplossing om te kunnen voldoen aan hun noden op vlak van datacommunucatie.

Nu

Vandaag zijn wij nog steeds even gepassioneerd bezig met bekabeling. Maar ook op vlak van datacommunicatie zijn we meegegroeid in het aanbieden van kwalitatieve telecom en datacom oplossingen. Afgelopen jaren hebben wij het ontstaan van de IoT markt op de voet gevolgd. Met onze expertise vullen we gaten op in de markt met een selectie aan kwalitatieve oplossingen.

Delta Care

Delta Care werd opgericht om hedendaagse technologie te introduceren in de zorgwereld. Zo wordt er meer aandacht besteed aan het welzijn van ouderen door de druk op het personeel te verlagen. Wij bieden oplossingen op maat van wensen en noden van de klant.

Bezoek onze website

Referenties

Contact

Neem contact met ons op